Szolgáltatásaink

Aszfaltozás Budapesten és országosan, kedvező árak!!!

Magyarország egész területén vállalunk munkálatokat.

Megbízható, precíz csapattal az év bármely időszakában, garanciával vállaljuk munkáinkat.
22 év tapasztalattal Magyaroszágon és már Szlovákiában is.


Szolgáltatásaink közé tartoznak: 
Aszfaltozás, Mart aszfaltozás, Szegélyezés, Betonozás, Kátyúzás, Térkövezés, Térburkolás, Szegélykõ rakása, Zúzalékolás,murvázás
Járda építése: aszfaltból,betonból,térkõbõl
Földmunka: Mindenféle árokásás (gépi vagy kézi erővel)
Csatornák kiépítése (csőfektetés)
Tereprendezés
Komlett utak kiépítése
Úthibák kezelése
Bitumenemulziós permetezése
Makadámutak építése.

Minden elvégzett munkánkra garanciát vállalunk.

Finisher bérlés, kedvező áron országosan

+36 30 831 7457


Az aszfaltozás a modern kor egyik elengedhetetlen tényezője, hisz e nélkül nem lennének autópályák, sem városi utak! Az aszfaltozást mindenképp olyan szakértõi csapattal kell megvalósítani, akik jártasak a kivitelezési munkálatokban és minőségi alapanyagokat használnak fel az útépítés során. 


Érvek a térkövezés mellett
A térkövek nem csak a látványuknak köszönhetõen váltak keresetté, hanem egyszerű kezelhetőségük miatt is. Lerakásukhoz semmilyen munkagép nem szükséges. A felszedésük is egyszerű, ugyanis sérülésmentesen eltávolíthatók, így például egy csõtörés alkalmával nem kell órák hosszat fáradni a térkövek megbontásával, és a hiba javítása után újra felhasználhatóak. A térkövezés a természeti környezetre is jótékony hatással van, hiszen ez a megoldás biztosítja a talaj levegőzését és a talajvíz utánpótlását. Ez a fugáknak köszönhető, melyeknek nem csak a vízelvezetésben van szerepük, hanem a gépjárművek zajának csökkentésében is. Térkövezett felület esetében jóval mérsékeltebb a sokak számára ismert kerékzaj, emellett biztonságos, csúszás-ellenállóképessége hibátlan, lerakása után azonnal terhelhető! Élvezze Ön is kertjében a térkő előnyeit! Kérje szakembereink segítségét a térkövezésben! 
Térkövezés Magyarország egész területén

FT. Aszfalt © Copyright 2016 - Minden jog fenntartva - Készítette: Stabil Aszfalt Bau Kft.: